Het team

Ontstaan vanuit een grote fascinatie voor bewegend beeld, werd Silver Motion in 2015 opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot content specialist op het gebied van video marketing. Samen werken wij iedere dag met passie aan content die het verschil maakt!

Rutger van der Zwaag

Rutger is filmmaker, ondernemer en het creatieve brein achter Silver Motion. Hij raakte als kind gefascineerd door camera’s op het moment dat de filmploeg van ‘Nu we er toch zijn’ op de stoep stond. Met roots in Limburg, Zeeland en een tikkeltje Fries bloed, voelt hij zich altijd in beweging. Zijn thuishaven? Dat blijft Rotterdam. De nuchtere mindset, imposante gebouwen en de Rotterdamse skyline vormen zijn grootste inspiratiebron.

Joachim Erkelens

Joachim is content creator en de rechterhand van Rutger. Hij heeft een voorliefde voor het vastleggen van memorabele momenten en interessante composities. De snelle veranderingen op het gebied van film en technologie blijven hem intrigeren. Joachim ziet het als een verslavend beroep. Hij is overigens ook verslaafd aan koffie en reist in zijn vrije tijd rond in zijn huis op wielen.

Lef Media

Naast een ijzersterk team zijn we ook erg trots op onze samenwerking met LEF Media. Samen met Zakenvrouw van het jaar en zakelijke vlog-expert, Lieke van der Plas richten we ons op het produceren van doeltreffende en unieke content voor elke branche.