Ons aanbod

Video’s zijn altijd maatwerk. Geen klant of video is hetzelfde en daarom leveren wij een aangemeten content strategie. Zo eentje die perfect aansluit en jouw klanten een unieke beleving bezorgt.

Bedrijfsfilms

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten? Wij zijn uitgerust met de nieuwste filmapparatuur en werken zorgvuldig aan ijzersterke campagnes voor jouw bedrijf.

How to’s

Een how-to is een korte, informele video. Het beschrijft hoe je een specifieke taak uitvoert. Simpel en snel. Zo begrijpt de kijker precies wat de bedoeling is.

Presentaties

Wil je een presentatie opnemen? We verzorgen de juiste setting met beeld en geluid en filmen met professioneel apparatuur. Voor professioneel resultaat.

Webinars

Een live-uitzending, geheel in stijl. Wij maken interactieve webinars zodat je teams, organisaties en mensen bij elkaar brengt.

Reclamevideo’s

Verhoog je merkwaarde door een reclamevideo te laten maken. Wij produceren reclamevideo’s die de kijker overtuig en activeert. Jij levert de basis aan; wij doen de rest.

Testimonials

Een testimonial video maakt impact. Het is een persoonlijke review van een tevreden klant over jouw producten of diensten. Met een krachtige testimonial vergroot je het vertrouwen in jouw bedrijf.

Interviews

Professionele video interviews zijn waardevol. Een goede opname levert authenticiteit en oprechtheid op. Laat professionele video interviews opnemen op de juiste locatie met de juiste apparatuur en intrigeer de kijker.

Livestreams

Maak gebruik van Silver Motion on AIR en laat je eigen livestream video’s maken. Denk aan klantpresentaties, uitreikingen, personeelsavonden of pubquiz. We zorgen dat jouw livestream in perfecte kwaliteit op internet staat én te vinden is.

Productvideo’s

Wil je een productvideo laten maken voor meer conversie? Wij specialiseren ons in het maken van effectieve productvideo’s voor je webwinkel of website.

Q&A (Instagram, korte content, productvideo’s)

Wij hosten Q&A sessies en creëren de gewenste virtuele ontmoetingsplek. We maken passende visuals, audio en infographics zodat je klaar bent voor het vragenvuur.

Instructievideo’s

Klanten hebben jouw product aangeschaft. Top! Wij verzorgen jouw customized instructievideo en jouw klant krijgt stap voor stap uitleg over het gebruik van het product.

Evenementvideo’s

Vergroot de reikwijdte van jouw evenement met toffe trailers, teasers, een aftermovie of ander visueel promotiemateriaal. Je hebt genoeg ideeën, maar nu alleen nog de uitwerking om jouw evenement te vereeuwigen. Wij creëren de evenementvideo die geweldige reacties oplevert.